• بررسی پیش از خرید ریمل با استفاده از نظر کاربران و کارشناسان

    ریمل کلمه‌ای است که از زبان فرانسوی به فارسی وارد شده است. در حقیقت ریمل نام یک تولیدکننده لوازم آرایشی است که در ایران برای تمامی ماسکاراها بکار گرفته می‌شود. به‌مرورزمان واژه ریمل در بین ما ایرانیان مصطلح شد اما در زبان انگلیسی از واژه MASCARA استفاده می‌شود. ریمل جزو جدانشدنی و محبوب لوازم‌آرایش خانم‌ها محسوب می‌شود چه قدیم‌ترها که به آن سرمه چشم می‌گفتند چه امروز که انواع و اقسام آن با کاربردهای مختلف و رنگ‌های متنوع در بازار موجود است. این محصول محبوب برای بهبود وضعیت مژه‌ها جهت ضخیم کردن، بلندکردن، تیره کردن و حتی رنگی کردن مژه‌ها کاربرد دارد. در ادامه این مقاله به انواع ریمل و بهترین ریمل موجود از دید مصرف‌کنندگان می‌پردازیم.

    بهترین ریمل برای مژه‌های خالی و پراکنده

    ریمل‌هایی با اپلیکاتوری به شکل شانه دندانه‌دار مناسب افرادی است که مژه خالی و پراکنده دارند. فاصله‌ای که بین دندانه‌های ریز این نوع برس ریمل وجود دارد سبب می‌شود تک‌تک تارهای مژه به مواد ریمل آغشته شود و چشم‌ها درشت‌تر و مژه‌های گوشه بیرونی چشم بلندتر به نظر برسند. برند اسنس، بورژوآ، بیو، بل، کالیستا، لورآل، رویال اترنیتی، ایمپالا، رولوشن، اوتی، مپ بوته، گلدن رز، دیپ رومنس و کاتن از جمله برندهای مطرح و باکیفیت از در تولید بهترین ریمل برای مژه‌های خالی و پراکنده هستند.

    بهترین ریمل حجم دهنده و فرم دهنده

    ریمل حجم دهنده و فرم دهنده مناسب افرادی است که مژه‌های کم پشت و نازکی دارند اپلیکاتور یا برس این نوع ریمل در سطح خود موهای بسیار متراکمی دارد که موجب حجم‌دهی مژه‌ها می‌شود. بعضی دیگر از برس‌ها فرمی منحنی شکل داشته و دندانه‌های ریز و نزدیک به هم دارند که همین ویژگی باعث فر و حالت دار کردن مژه می‌شود. می‌توان گفت تقریباً اکثر ریمل‌های حجم دهنده برس بزرگی دارند که مناسب پرتر و حجیم‌تر نشان‌دادن مژه‌ها است. برندهای اسنس، ایزادورا، ریمل لاندن، بورژوآ، وت اند وایلد، کاتریس، کالر کارامل، لورآل، میسلین از جمله برندهایی هستند که ریمل حجم دهنده و فرم دهنده با کیفیتی تولید می‌کنند.

    بهترین ریمل بدون ریزش

    علت ریزش ریمل زیر چشم کیفیت نامرغوب فرمولاسیون ریمل است چراکه تغییرات دما باعث می‌شود ریمل در دمای بالا حالت روان و شل پیدا کند و در دمای پایین حالت ژلی و سفت داشته باشد این قانون برای ریمل‌های باکیفیت صادق نیست چون یک ریمل خوب فرمولاسیون ویژه‌ای دارد که در دمای بالا هم ریزش ندارد. برندهایی مانند کالیستا، مای، شون، این لی، لورآل، اسنس، رولوشن، بورژوآ، وت اند وایلد و... همگی در ترکیبات خود از مرغوب‌ترین فرمولاسیون استفاده شده است که ریزش زیر چشم ندارند.

    بهترین ریمل ضد آب

    ریمل‌های ضد آب به علت آنکه پایه روغنی دارند در مقابل باران، اشک، عرق، گرما و ... مقاوم بوده و به زیر چشم نمی‌ریزند. این نوع ریمل مناسب افرادی است که زیاد عرق می‌کنند و یا استخر می‌روند. برند فلورمار، اس ال ای، وت اند وایلد، ایدون، لورآل، آرکانسیل، اسنس، ایزادورا از جمله برندهای خوب و باکیفیت تولیدکننده ریمل‌های ضدآب هستند.

    بهترین ریمل بلند کننده برای مژه‌های کوتاه

    برس یا اپلیکاتور ریمل بلند کننده باید باریک باشد. با کمک این برس باریک به‌راحتی می‌توان مژه‌های پایین را هم ریمل کشید آرایشگران از این نوع ریمل برای افرادی که مژه‌های کوتاه دارند استفاده می‌کنند چراکه با چند بار ریمل زدن به طول دلخواه رسیده و مژه‌ها به هم نمی‌چسبند. برندهای لورآل، نوت، شون، این لی، کاپریس، سیترای، نیکس، لوناسی، میلانی، آرت دکو بهترین ریمل‌های بلند کننده از نظر کیفیت و قیمت هستند.

    بهترین ریمل برای مژه‌های کوتاه

    برای مژه‌های کوتاه از ریمل ژله‌ای یا بلند کننده باید استفاده کرد که دارای خرده مژه هستند. ریمل‌های رنگی مناسب مژه‌های کوتاه نیستند. پیشنهاد می‌شود از ریمل‌هایی با رنگ‌دانه‌های غنی با اپلیکاتور نازک استفاده شود. برند نوت، بیوتی بنفیتس، لوناسی، فرساس، دی ام جی ام، آموتیا، میلانی و آرت دکو برندهای مطرح در تولید بهترین ریمل برای مژه‌های کوتاه از دید مصرف‌کنندگان هستند.

    بهترین ریمل حجم دهنده و جداکننده مژه‌ها

    بهتر است سر برس ریمل حجم دهنده و جداکننده مژه S شکل باشد این نوع برس هم طول و هم حجم مژه را افزایش می‌دهد و چون سر آن نوک‌تیزتر است مژه‌های ریزتر در قسمت گوشه داخلی چشم را کاملاً پوشش می‌دهد. برس ریمل پلاستیکی نسبت به برس مویی بیشتر به جداکردن مژه‌ها کمک می‌کند و از چسبیدن مژه‌ها به هم جلوگیری می‌کند. برند بیو، لورآل، مای، شون، کاپریس، میبلین، بیوتی بنفیتس و کالیستا از جمله برندهای مطرح و باکیفیت در تولید ریمل حجم دهنده و جداکننده مژه‌ها هستند.

    بهترین ریمل چشم از نگاه مصرف‌کنندگان

    برای خرید ریمل باید به جنس، شکل، سایز برس، رنگ، کاربرد، فرمولاسیون و در نهایت قیمت مناسب آن در کنار کیفیت محصول توجه کرد. چشم‌ها عضو حساسی هستند که انتخاب ریمل نامرغوب یا تأیید نشده توسط سازمان غذا و دارو ممکن است عوارض جبران‌ناپذیری برای چشم‌ها داشته باشد. بهترین ریمل چشم از نگاه مصرف‌کنندگان از نظر کیفیت و قیمت عبارت‌اند از: وت اند وایلد، اسنس، ایزادورا، بورژوآ، ریمل لاندن، کاتریس، کالر کارامل، میسلین، لورآل، آرت دکو، میلانی، ایدون، فلورمار، اس ال ای، کاپریس، شون، نوت، گلدن رز، این لی.

    توصیه‌هایی برای خشک نشدن و افزایش ماندگاری ریمل

    ·         حتماً در حین خرید ریمل به تاریخ مصرف محصول توجه کنید تا فرصت بیشتری برای استفاده از آن داشته باشید.

    ·         ریمل را در دمای مناسب نگه دارید و از قراردادن ریمل در یخچال، هوای گرم و یا نور مستقیم خورشید خودداری کنید.

    ·         درب ریمل را به‌خوبی ببندید تا ریمل خشک نشود.

    ·         هرگز برس ریمل را داخل محفظه ریمل بالا و پایین نکنید زیرا این عمل باعث ورود هوای زیاد به داخل محفظه ریمل شده و موجب خشک‌شدن سریع مواد ریمل می‌شود.

    طرز استفاده از ریمل چشم

    پیش از زدن ریمل آرایش چشم خود را کامل کنید به این صورت که سایه و خط چشم خود را بکشید و در پایان ریمل بزنید چراکه در غیر این صورت مژه‌ها کثیف می‌شوند. برای آنکه چشم‌هایی درشت‌تر و گیراتر داشته باشید از فر مژه استفاده کنید برای این منظور فر مژه را به بن مژه بچسبانید طوری که تمام مژه‌ها درگیر شوند سپس به‌آرامی فشار دهید و برای چند ثانیه نگه دارید تا مژه‌ها به‌خوبی فر شوند. حالا نوبت به ریمل زدن است اپلیکاتور را بدون بالا و پایین کردن در محفظه ریمل خارج کنید و اضافه مواد را به کمک محفظه بگیرید. سرخود را مایل به پایین نگه دارید و از بن مژه تا بالا را ریمل بزنید. این کار را دو تا سه بار تکرار کنید. کمی صبر کنید تا ریمل خشک شود سپس به کمک یک برس ریمل تمیز و خشک مژه‌های چسبیده به هم را جدا کنید.


    روش پاک‌کردن صحیح ریمل از مژه‌

    پیشنهاد می‌شود به‌جای پنبه آرایشی از پدهای کتان استفاده کنید تا به چشم‌ها آسیب نزند. برای پاک‌کردن ریمل چشم حتماً از آرایش پاک‌کن مخصوص چشم استفاده کنید. ابتدا مقداری از آرایش پاک‌کن را روی پد کتان ریخته سپس پد را چند ثانیه روی چشم نگه دارید سپس به‌آهستگی روی چشم بکشید از فشار آوردن به چشم جدا خودداری کنید چراکه باعث ریزش و شکستن مژه می‌شود. در پایان می‌توان چشم خود را با آب بشویید تا باقی‌مانده مواد آرایشی به‌خوبی از مژه و چشم پاک شود.

    سخن آخر ...

    یکی از پرطرف‌دارترین لوازم‌آرایش بین خانم‌ها ریمل است توجه به این نکته ضروری است که تاریخ انقضای هر ریمل پس از بازشدن درب آن تنها 3 تا 4 ماه می‌باشد و بعد از انقضای این تاریخ ریمل را باید دور انداخت علت آن است که هر بار که برس ریمل را در داخل محفظه آن فرومی‌کنید مقدار بسیار زیادی باکتری را وارد محفظه می‌کنید پس دانستن این موضوع که کوتاه‌ترین طول عمر انقضا لوازم‌آرایش مربوط به ریمل است امری ضروری است چرا که عدم رعایت این موضوع سبب عفونت، قرمزی و خستگی چشم می‌شود.

    بیشتر
https://comentage.com